Notice: Undefined index: brandId in /var/wwwlocal/516/source/webshop.php on line 272
{"categories":[{"title":"T-shirts korte mouw","uriTitle":"t-shirts-korte-mouw","pageTitle":"T-shirt met korte mouwen","visibleInMenu":true,"content":"
Bij BEVAZET kunt u terecht voor alle mogelijke werkshirts met korte mouwen. Dit basis kledingstuk is er in verschillende soorten en maten, en wordt in vrijwel ieder bedrijf gedragen. Op Werkshirts.nl vindt u daarom een ruim assortiment aan werkshirts met korte mouwen van de merken Bl\u00e5kl\u00e4der, Herock en Tricorp, in diverse kleuren en uitvoeringen. Geeft u de voorkeur aan een ronde hals of juist een v-hals? Of misschien zoekt u een t-shirt met borstzak? Werkshirts.nl heeft voor ieder wat wils. Alle t-shirts binnen ons assortiment zijn geselecteerd op hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld.


T-shirts van topkwaliteit
<\/h2>
Bij Werkshirts.nl is het heel eenvoudig om zelf t-shirts met elkaar te vergelijken en ze te filteren op merk, kleur en eigenschappen. In het zoekfilter kunt u uiterlijke kenmerken aanvinken, zodat alleen de t-shirts met korte mouwen overblijven die aan uw specifieke wensen voldoen. Vervolgens kunt u op de overzichtspagina direct zien van welk materiaal het t-shirt gemaakt is en hoe zwaar de stof is. Hiervoor geldt de richtlijn: hoe zwaarder de stof, hoe sterker het t-shirt. U kunt waarschijnlijk zelf het beste inschatten hoe zwaar de werkzaamheden zijn die u uitvoert en of u dus genoeg hebt aan een t-shirt van 150 gram per m\u00b2, of dat u beter voor 190 gram kunt kiezen.


T-shirts in uw huisstijl
<\/h2>
Zoekt u t-shirts met korte mouwen in de huisstijl van uw bedrijf? Bij Werkshirts.nl hebben we ongetwijfeld een passende oplossing. U heeft keuze uit t-shirts met korte mouwen in maar liefst dertien basiskleuren. De effen kleuren zijn ideaal voor bedrukking of borduring, dus hier kunt u alle kanten mee op. Verder kunt u kiezen of u een t-shirt met een ronde hals of juist een V-hals wilt hebben, al dan niet voorzien van een borstzakje.gr.\/m\u00b2. Zit er een kleur bij die past bij uw bedrijf? Dan kunnen wij deze voorzien van een professionele bedrukking aan de voor- en\/of achterzijde. Dat kan van alles zijn: een klein logo, een grotere afbeelding, of een mooie slogan. Neem vrijblijvend contact op met \u00e9\u00e9n van onze medewerkers en informeer eens naar de mogelijkheden! De klantenservice van Werkshirts.nl is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur, via het telefoonnummer 0184-642974. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@bevazet.nl. Wij geven u graag advies op maat.<\/div>","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"60","urlTitle":"t-shirts-korte-mouw","foundLanguageData":true},{"title":"T-shirts lange mouw","uriTitle":"t-shirts-lange-mouw","pageTitle":"T-shirt met lange mouwen","visibleInMenu":true,"content":"
Bij Werkshirts.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan werkshirts, waaronder ook t-shirts met lange mouwen. Dit zijn basic t-shirts van bekende grote merken, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.


<\/h2>


<\/h2>

Basismodel T-shirts met lange mouwen
<\/h2>
Zoals gezegd zijn de t-shirts met lange mouwen bij Werkshirts.nl typische basismodellen. Het zijn shirts zonder franjes, zakjes, poespas of andere fratsen. Dat is immers nergens voor nodig op de werkvloer. Net als de modellen met korte mouwen, zijn de t-shirts met lange mouwen heel degelijk met hun zware stofkwaliteit van 190 gr.\/m\u00b2. Ze zijn gemaakt van 100% katoen, wat heel aangenaam werkt en bovendien het sterkste materiaal is voor werkshirts.  


Herock en Tricorp T-shirts
<\/h2>
De merken t-shirts met lange mouwen die wij leveren zijn Tricorp Workwear en Herock Workwear  \u2013 beiden grote en bekende namen binnen de bedrijfskledingbranche. Natuurlijk zijn er meer merken die t-shirts met lange mouwen aanbieden, maar gelet op de prijs-kwaliteitsverhouding zijn de t-shirts van Herock en Tricorp de meest voordelige koop.


<\/h2>


<\/h2>

T-shirts met lange mouwen bedrukken of borduren
<\/h2>
Onze t-shirts met lange mouwen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. De effen kleuren maken deze t-shirts ideaal voor bedrukking of borduring met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of slogan. Bent u beniwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met \u00e9\u00e9n van onze medewerkers. De klantenservice van Werkshirts.nl is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur, via het telefoonnummer 0184-642974. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@bevazet.nl<\/div>","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"62","urlTitle":"t-shirts-lange-mouw","foundLanguageData":true},{"title":"Poloshirts korte mouw","uriTitle":"poloshirts-korte-mouw","pageTitle":"Poloshirt met korte mouw","visibleInMenu":true,"content":"
Poloshirts met korte mouwen zijn basiskledingstukken die ontzettend veel bedrijven worden gedragen. BEVAZET is al tientallen jaren specialist op het gebied van bedrijfskleding en heeft dus kijk op poloshirts die geschikt zijn om mee te werken. Op Werkshirts.nl hebben we een aantal poloshirts met korte mouwen voor u geselecteerd, van merken die bekend staan om hun kwaliteitsproducten, waaronder Bl\u00e5kl\u00e4der, Tricorp en FHB.


Poloshirts van KREB Workwear
<\/h2>
Behalve de grote merken, leveren wij ook poloshirts van ons eigen merk: KREB Workwear. KREB produceert oerdegelijke bedrijfskleding zonder franje en poespas. Het zijn  basis werkkledingstukken, gemaakt van de beste materialen, maar voor een piepklein prijsje, zoals u kunt zien bij de PAUL polo. Deze heeft een stofgewicht van 220 gram per m2. Bij alle werkkleding geldt: hoe zwaarder de stof, hoe sterker de polo is. Als u dit vergelijkt met alle andere polo's in ons assortiment, dan zit u dat de PAUL kwalitatief gezien het sterkste poloshirt is, maar ook heel goedkoop. U heeft hem al voor \u20ac8,95! Deze prijs is zo laag dankzij de korte lijnen in het productieproces en het ontbreken van tussenhandel. Dat is dus bijzonder gunstig voor u als klant.


Poloshirts met korte mouwen in uw huisstijl
<\/h2>
Poloshirts met korte mouwen zijn verkrijgbaar in maar liefst 20 verschillende basiskleuren. En dan hebben we het nog niet eens over de vele mogelijke kleurcombinaties en details in contrastkleuren. Ongetwijfeld zit er ook een poloshirt bij die qua kleur perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf. De effen kleuren van de polo's lenen zich bovendien uitstekend voor bedrukking en borduring met uw logo, slogan, of een andere afbeelding. BEVAZET Bedrijfkleding heeft al vele jaren ervaring met het bedrukken van bedrijfkleding op maat. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze klantenservice en ontdek wat er voor uw bedrijf allemaal mogelijk is! De klantenservice van Werkshirts.nl is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur, via het telefoonnummer 0184-642974. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@bevazet.nl. We horen graag van u!<\/div>","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"63","urlTitle":"poloshirts-korte-mouw","foundLanguageData":true},{"title":"Poloshirts lange mouw","uriTitle":"poloshirts-lange-mouw","pageTitle":"Poloshirt met lange mouwen","visibleInMenu":true,"content":"
Poloshirts worden in veel bedrijven gedragen. Vaak hebben ze korte mouwen, maar bij BEVAZET  BEVAZET kunt u tevens kiezen uit ons assortiment poloshirts met lange mouwen. BEVAZET is al tientallen jaren specialist op het gebied van bedrijfskleding en weet daardoor aan welke eisen goede werkshirts moeten voldoen. Op Werkshirts.nl hebben we een aantal poloshirts met lange mouwen voor u geselecteerd. Deze zijn van de merken KREB Workwear\u00ae, Tricorp en FHB, die stuk voor stuk bekend staan om hun degelijke kwaliteitsproducten.


Poloshirts van KREB Workwear\u00ae<\/h2>

Zoals gezegd leveren wij, naast de grote merken, ook poloshirts van ons eigen merk: KREB Workwear. KREB is een label van oerdegelijke bedrijfskleding zonder franje en poespas. Het KREB assortiment omvat basic werkkleding, gemaakt van de beste materialen. Ze hebben een aangename pasvorm die vlot en netjes oogt en zijn van topkwaliteit, maar kunnen wel heel goedkoop worden aangeboden, zoals u kunt zien bij de FRANK polo. Deze heeft een stofgewicht van 210 gram per m\u00b2. Bij alle werkkleding geldt: hoe zwaarder de stof, hoe sterker het kledingstuk. Wanneer u dit vergelijkt met de andere polo's binnen ons assortiment, dan zit u dat de PAUL kwalitatief gezien het sterkste poloshirt is, maar tegelijkertijd ook de goedkoopste. U heeft hem al voor \u20ac12,95! Deze lage prijs kunnen we aanhouden dankzij de directe lijnen met het productieproces en het ontbreken van tussenhandel. U als klant kunt daarvan meeprofiteren.


<\/h2>

Poloshirts in uw huisstijl <\/h2>

Onze poloshirts met lange mouwen zijn verkrijgbaar in drie veelgevraagde basiskleuren: grijs, marineblauw en zwart. De kans dat er een poloshirt bij zit die past bij de huisstijl van uw bedrijf is dus groot. Het materiaal en de effen kleuren van de polo's lenen zich bovendien uitstekend voor bedrukking of borduring met uw bedrijfslogo, slogan, of een andere afbeelding. BEVAZET Bedrijfkleding heeft al vele jaren ervaring met het bedrukken van bedrijfkleding op maat. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze klantenservice en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen! De klantenservice van Werkshirts.nl is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur, via het telefoonnummer 0184-642974. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@bevazet.nl. We horen graag van u!<\/div>","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"64","urlTitle":"poloshirts-lange-mouw","foundLanguageData":true},{"title":"Thermoshirts","uriTitle":"thermoshirts","pageTitle":"Thermoshirt","visibleInMenu":true,"content":"
Goede onderkleding is onmisbaar voor wie moet werken onder barre omstandigheden en in koude temperaturen. Met thermo-ondergoed houd je je lichaam op een duurzame manier warm. Het verwarmt zelf niet, maar voorkomt wel dat je lichaamswarmte ontsnapt. Veel vakmannen dragen daarom graag een thermoshirt. Bij Werkshirts.nl vindt u ze in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Wij leveren thermoshirts van Tricorp en JMP Wear. Dit zijn stuk voor stuk betaalbare thermoshirts van goede kwaliteit. Dus welk thermoshirt u ook kiest: u bent altijd verzekerd van een hoge thermische werking bij koude en milde temperaturen.


Thermoshirts in diverse uitvoeringen
<\/h2>
Uiteraard zijn er wel verschillen tussen de thermoshirts. Zo kunt u kiezen uit lichte en zwaardere thermoshirts, met lange of korte mouwen en van verschillende materialen. De OSLO en BERGEN van JMP Wear zijn gemaakt van 100% polypropyleen, ook bekend als polypropeen. Dit sterke materiaal is licht, heeft een uitstekende antibacteriele werking en het is bovendien goedkoop en duurzaam. Het thermoshirt THT1000 van Tricorp is gemaakt van wat duurdere materialen, hoofdzakelijk bamboevezels. Deze stugge vezelsoort is duurzaam en heeft anti-bacteriele eigenschappen. Gecombineerd met de soepele materialen spandex en en polyester werd een ideale, soepele, thermische stof gemaakt die perfect aansluit op uw lichaam.


Thermoshirt online bestellen
<\/h2>
Heeft u interesse in \u00e9\u00e9n van de thermoshirts werkshirts.nl, of heeft u vragen over de producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, door een e-mail te sturen naar info@bevazet.nl, of bel op werkdagen tussen 9:00 tot 18:00 uur naar het telefoonnummer 0184-642974.<\/div>","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"65","urlTitle":"thermoshirts","foundLanguageData":true},{"title":"Hemden","uriTitle":"hemden","pageTitle":"","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"121","urlTitle":"hemden","foundLanguageData":true},{"title":"Kinder t-shirts","uriTitle":"kinder-t-shirts","pageTitle":"","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"125","urlTitle":"kinder-t-shirts","foundLanguageData":true},{"title":"T-shirts zonder mouwen","uriTitle":"t-shirts-zonder-mouwen","pageTitle":"","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","transformLanguage":null,"id":"120","urlTitle":"t-shirts-zonder-mouwen","foundLanguageData":true}],"websites":[{"id":1,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkbroeken.nl\/","title":"werkbroeken.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkbroeken.nl\/","be":"https:\/\/www.werkbroeken.be\/","fr":"https:\/\/www.werkbroeken.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkbroeken.gb\/","de":"https:\/\/www.arbeitshosenexpert.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":2,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkjassen.nl\/","title":"werkjassen.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkjassen.nl\/","fr":"https:\/\/www.werkjassen.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkjassen.gb\/","de":"https:\/\/www.werkjassen.de\/","be":"https:\/\/www.werkjassen.be\/"},"enableInBanner":true},{"id":3,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkoveralls.nl\/","title":"werkoveralls.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkoveralls.nl\/","be":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/","fr":"https:\/\/www.werkoveralls.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkoveralls.gb\/","de":"https:\/\/www.werkoveralls.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":7,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkoverhemden.nl\/","title":"werkoverhemden.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkoverhemden.nl\/","be":"https:\/\/www.werkoverhemden.be\/","fr":"https:\/\/www.werkoverhemden.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkoverhemden.gb\/","de":"https:\/\/www.werkoverhemden.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":6,"active":false,"url":"https:\/\/www.werkschoeisel.nl\/","title":"werkschoeisel.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkschoeisel.nl\/","be":"https:\/\/www.werkschoeisel.be\/","fr":"https:\/\/www.werkschoeisel.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkschoeisel.gb\/","de":"https:\/\/www.werkschoeisel.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":5,"active":true,"url":"https:\/\/www.werkshirts.nl\/","title":"werkshirts.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkshirts.nl\/","be":"https:\/\/www.werkshirts.be\/","fr":"https:\/\/www.werkshirts.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkshirts.gb\/","de":"https:\/\/www.werkshirts.de\/"},"enableInBanner":true},{"id":4,"active":false,"url":"https:\/\/www.werktruien.nl\/","title":"werktruien.nl","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werktruien.nl\/","be":"https:\/\/www.werktruien.be\/","fr":"https:\/\/www.werktruien.fr\/","gb":"https:\/\/www.werktruien.gb\/","de":"https:\/\/www.werktruien.de\/"},"enableInBanner":true}],"loginData":false,"webappSession":false,"urlContentType":false,"isSystemAdmin":false,"pinTerminal":false}
Fatal error: Api result is wrong for url: (https://systeem.werkbroeken.nl/api/model_session/getMainWebsiteData) result: in /var/wwwlocal/core_local/source/class/api/peerApiConnection.php on line 115